събота, 4 юли 2020 г.

Утре небето над Каварна ще избухне в незабравима феерия

  • Утре небето над Каварна ще избухне в незабравима феерия

    Снимка: radiomilena.com

Припомняме на всичи, които имат път към Каварна, че утре вечер небето над Каварна ще си струва да бъде видяно. За трета поредна година в морския град ще се проведе фестивал на фойерверките. През двете вечери хиляди посетители на централния плаж в Каварна ще наблюдават огнени кълба от буна 1 и 2 и светлинни ефекти от морето. Пиротехнически фирми ще демонстрират ефекти по четири пъти и в двете вечери – на 13 и 14 август, което ще направи огненото шоу още по-грандиозно.

Няма събитие в Каварна, което да не е съпроводено от музикални ритми, които допълнително приповдигат настроението – припомня Кметъла, както тематично каварненци вече наричат своя градоначалник заради приноса му в оформянето на града като столица на рок-а.

Програмата и през двете вечери ще започне в 20,30 часа с най-добрите хитове от DJ Rossko. Музикалната изненада ще поднесат хип хоп изпълнителите на 90-те Down Low, които пристигат отново в България, специално за фестивала. През първата вечер на събитието, ще имаме удоволствието на живо да чуем парчета като Once Upon A Time, Moonlight, Murder и много други. Съботната вечер е запазена за хитовия рап дует Румънеца и Енчев, които са подготвили изненада за хилядите посетители на светлинното шоу. Водещи на събитието ще бъдат Ернестина Шинова и Краси Добрев, а режисьор - Андрей Слабаков.

Ако ще ходите с кола, добре е да знаете, че по време на фестивала се въвежда ограничен достъп на МПС в морската зона на града. Те ще бъдат пропускани до заемането на наличните паркоместа. За улеснение на гражданите ще бъде увеличен броя на автомобилите за градски транспорт до морската зона. След 19.00 ч. ще се движат два автобуса на всеки 30 минути.