събота, 26 май 2018 г.

Тюленово арт фест обяви конкурс за фотографии

  • Тюленово арт фест обяви конкурс за фотографии

    Снимка: tyulenovo.info

Първото издание на Тюленово арт фест ще се проведе от 13 до 15 август в шабленското село Тюленово. В тази връзка организаторите - Читалище "Изгрев 1936" в Тюленово, Община Шабла, Кметството в село Тюленово и неф(н)ормална група Тюленово обявяват любителски фотографски конкурс на тема "Снимах Тюленово". В конкурса могат да участват всички, без ограничения за възраст и местожителство. Крайният срок за участие е 10 август 2015 година. Жури ще присъoи три награди съотвено по 150, 100 и 50 лева. Наградите ще бъдат обявени в рамките на Тюленово арт фест, когато ще се открие изложба с получените фотографии. Една от целите на фестивала е да популяризира Тюленово.

Всеки участник може да изпраща до три снимки, които са тематично свързани със село Тюленово - брегът, скалите, морето, селото, рибарите. Жури ще определи тримата носители на наградите, които ще се обявят и връчат в рамките на Тюленово арт фест.

Организаторите препоръчват на авторите да изпращат снимките на хартиен носител в размер А4 на адрес: село Тюленово, Община Шабла, ул. „Първа“ № 11, НЧ „ Изгрев – 1936“ или на електронни адреси: nchizgrev1936_tulenovo@abv.bg, tulenovo.art@abv.bg.