понеделник, 28 май 2018 г.

„Като две капки вода“ с безплатно шоу във Варна

  • „Като две капки вода“ с безплатно шоу във Варна

В края на работната седмица Варна ще посрещне звезди от ранга на Адел, Енрике Иглесиас и Джеси Джей. Световните величия, които пристигат в морската столица, ще поднесат на жителите и гостите на града безплатно шоу, а поводът е 7-мият рожден ден на Мол Варна.

В кожата на звездите ще влязат техните сценични двойници, обрали овациите на публиката с превъплъщенията си в култовата тв продукция „Като две капки вода“. Големият победител от третия сезон на „Капките“ - актьорът Ненчо Балабанов, „вулканът от таланти“ и любимка на зрителите от първия сезон Милица Гладнишка, магнетичната Жана Бергендорф, спечелила с гласа си феновете и журито на X Factor, неотразимият водещ Димитър Рачков ще забавляват гостите на празника с много смях, музика и неподозирани импровизации.

Любимците на зрителите ще се развихрят на сцената в централното фоайе на търговския център в петък, 12 юни, от 20 часа, а лентата на шоуто „Като две капки морска вода“ ще пререже не кой да е, а лично „Премиерът на Публиката и на Републиката“ – Бойко Борисов!