сряда, 23 май 2018 г.

Започва Втората фестивална ваканция "Жреци на музите" в Царево

  • Започва Втората фестивална ваканция "Жреци на музите" в Царево

    Снимка: burgasdream.com

От 20 до 30 август Южното ни Черноморие ще даде среща на над 250 творци от 3 държави в незабравим международен форум. Сдружение ТЕМП-АРТ и Театрална група ТЕМП започват поредната фестивална секция на международния младежки пътуващ арт фестивал "Модерни Времена". Фестивалът е създаден през 2006 по идея на Сдружение ТЕМП - АРТ с изключителното партньорство на Община Царево и логистичната подкрепа на Българската асоциация на аматьорските театри - БААТ, официален представител на AITA/IATA за Република България.

От 2013 година предвид мащабността му и по-добрата организация Фестивалът се организира през година, а в годината между две издания се организира ФЕСТИВАЛНА ВАКАНЦИЯ - която представлява мини формат на събитието и е адресирана основно към най-малките зрители.

Секции на различните изкуства - индивидуални концерти, рок маратон, джаз вечер и микс концерти на всички сцени от южното Черноморие, като сцените ще бъдат в гр. Царево, гр. Приморско, гр. Китен, с. Лозенец . Участие ще вземат 3 държави - България, Англия, Норвегия , като България ще се представи с осем града Враца, Казанлък, Кнежа, Перник, Разград, Ямбол, София и Царево. Очаква се да участват над 250 човека и над 15 творчески формации.