4-годишен фотограф снима в Дивия Запад

  • 4-годишен фотограф снима в Дивия Запад

    Снимка: huffingtonpost.ca

Въпреки крехката си възраст, 4-годишен фотограф вече се радва на симпатиите на над 36 000 последователи на профила си в Инстаграм. Хоукай Хюи е малък, но вече борави майсторски с апарата. Заслугата е на баща му, фотографът на списание National Geographic Арън Хюи. Днес двамата обикалят из Дивия Запад в търсене на добри кадри.

След едно от пътуванията до планината Салвейшън в Калифорния, Хоукай предизвиква огромен интерес със заснетата там фотосесия, както сред феновете си в мрежата, така и в медиите.

Според Арън, за сина му е било полезно да се срещне с всички тези хора и да се запознае с един по-различен начин на живот по време на пътуването в така наречения Див Запад. Признава, че малкият сам трябва да избере дали да продължи да се занимава с фотография. Двамата със съпругата му обаче са щастливи, че синът им е изключително креативен и определено има талант да улавя образите със своя фотоапарат. Макар за мнозина странстването из Дивия Запад да не е много подходящо за едно 4-годишно хлапе, приключенският дух на Хоукай е напълно разбираем, след като родителите му се женят на руски танк в Кабул.