Биозона популяризира българските биопродукти на „Interfood & Drink“

  • Биозона популяризира българските биопродукти на „Interfood & Drink“

    Снимка: celestialhealing.net

Изложението „Interfood & Drink“ ще се проведе от 11 до 14 ноември в "Интер експо център" - София. На огромен щанд в специализираната Биозона, десетки членове на Българска Асоциация Биопродукти (БАБ) ще представят продукцията си.

В рамките на изложението ще се проведе специализиран семинар на тема “Предизвикателства пред биологичното производство през новия програмен период” на 12 ноември, от 10:00 ч., в зала "Родопи" на "Интер експо център". Семинарът ще е фокусиран върху възможностите и предизвикателствата пред българското биопроизводство спрямо рамката на Програмата за развитие на селските райони, като част от Общата селскостопанска политика на ЕС. В него ще можете да научите данни и факти, представени от официални лица на МЗХ, ДФЗ и БАБХ.

Посетителите на Биозона в изложението ще могат да се докоснат и насладят, да опитат и закупят, от вкусните биологични продукти. Разнообразието ще е голямо – биологични плодове и зеленчуци, мед, ядки, вино, билки, етерични масла, сокове, конфитюри, консерви и други, обещават организаторите.

Българският биопродукт е вкусен, здравословен и полезен. Надеждата ни е чрез подобни събития посетители, организатори, производители, търговци, потребители да популяризираме родното и българското биопроизводство, заявяват от БАБ.