Световна програма предлага и у нас коли втора ръка с доказан произход

  • Световна програма предлага и у нас коли втора ръка с доказан произход

За повечето българи изборът на употребяван автомобил е свързан с дълго обикаляне по борсите за автомобили втора ръка, покупка на лъснато и добре изглеждащо возило, което обаче нерядко започва да дава дефекти още по пътя към КАТ. Новият собственик няма гаранция, че колата е в обещаното „изрядно състояние“, а километражът не е манипулиран и твърде често след „изгодната сделка“ му се налага да плати цената повторно, но за ремонти.

Изход от ситуацията предлага новата марка Das WeltAuto. Това е вече утвърденият в световен мащаб бранд на концерна Фолксваген, който предлага на клиентите сертифицирани употребявани автомобили с доказан произход и история, в отлично техническо състояние, външен вид и на атрактивна цена.

Колите, предлагани по програмата, са със сервизна история – от излизането от завода до момента, в който става притежание на новия й собственик. Преди да стане част от Das WeltAuto автомобилът е преминал през тестове на минимум 75 точки, стъпка по стъпка е изследвано, както техническото, така и визуалното му състояние. Откритите недостатъци са отстранени от квалифицирани специалисти, а клиентът може да разчита на тестово шофиране на колата преди покупката.

Автомобилите, които се предлагат чрез Das WeltAuto не са само от гамата на „Фолксваген“, а включват модели от всички марки. Те се продават с гаранция от минимум 6 месеца или 10 000 км пробег, която е абсолютно безплатна за клиента.

С Das WeltAuto официалният представител на „Фолксваген“ за Североизточна България не просто разширява гамата на услугите си, а продължава традициите на фирмата да предоставя на шофьорите качество и сигурност, въвеждайки абсолютна прозрачност и при продажбата на употребявани автомобили.