Фенове чакат Крис Норман с винилни плочи за автографи

  • Фенове чакат Крис Норман с винилни плочи за автографи

Фенове от няколко поколения търсят архивни винилни плочи за утрешния голям ден – 22.10., когато рок легендата Крис Норман идва за грандиозен концерт в ала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта във Варна. Най-малките почитатели на историческата рок банда също се стягат за автографи. Гюро на 8 години и Берко на 6 години (на снимката)– потомствени фенове на Крис, вече са приготвили плочите, които са скъпоценна част от семейния музикален архив.

Характерният глас на превърналата се в класика английска софт рок банда „Smokie“ пристига в морския град в рамките на голям европейски есенен тур, който преминава и през София, Пловдив и Бургас. Организатор на концерта е промоутърската компания АРТ БГ, а гостуването на обичания от поколения фенове британец във Варна се осъществява с подкрепата на Община Варна.

Крис Норман и неговата банда са първите музиканти, които ще излязат с голям концерт на сцената на обновената Зала Конгресна на ДКС. Това е първото събитие, на което варненската публика ще може да оцени предимствата на новите сектори, които са реконструирани така, че всички седящи места да имат отлична видимост към сцената.

Варненци ще чуят хитовете на британците, които ще прозвучат в изпълнение на Крис Норман и неговата банда: "If You Think You Know How to Love Me", "Don't Play Your Rock 'n' Roll to Me", "Lay Back in the Arms of Someone", „I'll Meet You at Midnight“, „Oh Carol“, „Needles and Pins“. Ще чуем и разбилата чартовете песен "Living Next Door to Alice", запазената марка на Smokie.

Нека си припомним една от най-емблематичните им песни: