Две луксозни лимузини посрещат Клайдерман във Варна

  • Две луксозни лимузини посрещат Клайдерман във Варна

Принцът на романтичното пиано Ричард Клайдерман идва във Варна в петък, 4 декември, с вечерен полет от София. Най-нетърпеливите фенове вече са научили точния час на пристигането и ще чакат най-записвания пианист на планетата още на Летище Варна.

Две луксозни лимузини Audi A8 на Independant Team ще посрещнат световния музикант. С него ще бъде мениджърът му Оливие Тусен - уважаван френски композитор, аранжор и продуцент, който заедно с Пол де Сеневил открива таланта на Клайдерман и има голям принос за изграждането му като световен артист със свой неподражаем собствен стил. Лимузините ще откарат звездния екип до спа хотел Романс Сплендид, където вече за него е приготвен президентският апартамент, а персоналът е ентусиазиран от възможността да окаже специални грижи на видния гост по време на целия му престой във Варна.

През часовете, в които Клайдерман и екипът му ще бъдат в Двореца на културата и спорта, за одобряващите храни и напитки в backstage зоната ще се погрижат от "Парми кетъринг", като вечерята ще включва изискани блюда от менюто на ресторант "Парми". В менюто на звездата, което е с френско-италиански акцент в здравословна интерпретация, има броколи и синьо сирене, киноа, заек, запечен със зеленчуци, филе миньон с прошуто и гъши дроб със сос от трюфели.

Специално за гостуването на големия пианист майсторите сладкари на Парми ще приготвят тематичен „музикален“ десерт с българска нота – круша цигулка с типичното за нашето Черноморие домашно сладко от зелени смокини.

Големият концерт на Ричард Клайдерман във Варна е на 5.12. от 19:00 в Зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта. В отговор на изключителния интерес организаторите на концерта от Агенция Елит мюзик пуснаха всички места по допълнителните трибуни на специална цена от 40 лв. Сега се зареждат и допълнителни места на партера на цени от 70 и 80 лв. Билети за концерта можете да купите от касата на ДКС, от магазините Пикадили Център и Пикадили Младост, Office 1 Superstore, Usit Colours, Техномаркет, от книжарниците Orange Center в Grand Mall и Mall Varna, или докато зареждате  бензин на бензиностанции OMV. Онлайн билети - на www.eventim.bg . За колективни откупки - тел. 0888 322 398.