10 лв. ученически билет за Държавния балет на лед на Санкт Петербург

  • 10 лв. ученически билет за Държавния балет на лед на Санкт Петербург

Организаторите на турнето на Държавния балет на лед на Санкт Петербург пускат ученически пропуски от 10 лв. по повод Деня на будителите. Билетите ще важат само след представяне на ученическа лична карта. Промоцията е валидна до 15 ноември и стартира от днес. Цените на редовните билети са от 30 до 60 лв.

Световноизвестният Балет на лед на Санкт Петербург, идва за гастрол в 5 български града със спектаклите „Спящата Красавица“ и „Ромео и Жулиета“. София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе ще замразят най-големите си сцени, за да ги превърнат в ледени пързалки и да посрещнат изключителните фигуристи и балетисти от Санкт Петербург – домът на изключителната комбинация балет върху лед. Пиршество на сетивата, блестящи костюми и невероятни изпълнения в една наистина приказна атмосфера.

Във Варна ледените майстори на танца пристигат на 24 ноември, тогава ще гледаме "Ромео и Жулиета", а на 25 ноември е "Спящата Красавица“. Представленията ще бъдат във Фестивалния и конгресен център. Началният им час е 20:00.