Може ли да се излекуваме от грип за 24 часа

  • Може ли да се излекуваме от грип за 24 часа

Звучи почти невъзможно, но не пречи да пробвате едно наистина простичко средство, което със сигурност няма да ви навреди. Предупреждаваме, нужна е воля и желание за излекуване. И без това започна сезонът на болестите и грипа, а докторите започнаха да пишат купища рецепти с антибиотици, които са колкото полезни, тройно по-вредни за здравето на човек.

Много пъти обаче нямаме избор и прибягваме до тях, след като установим, че с подръчни средства и бабини рецепти болестта не отшумява. Известният д-р Атанас Михайлов дава своя стара и изпитана при множество пациенти рецепта залечение на грип, която убива изцяло болестта само за 24 часа.

Ето и рецептата:

Сутрин още на гладно, е необходимо да се приеме една лъжица с английска сол, а приемът й да бъде с възможно по-малко количество вода – до 70 грама най-много. Взимаме ги и не пием, нито ядем нищо за половин час. След като мине този половин час, започваме ударно да пием гореща вода или чай без захар – колкото по-топли, толкова по-добре.Рецептата на д-р Атанас Михайлов за пълното лечение на грип, когато вече човек е пипнал болестта и буквално не може да се изправи на крака, е много лесна и простичка за изпълнение. През целия ден трябва да се изпие поне два литра вода. Не бива да приемаме никаква храна, чак до следващата сутрин.

Д-р Атанас Михайлов дава и своята изпитана рецепта за ударно укрепване на имунната система, която ни брани от вируси и грип през цялата зима. И това е 150 грама прясно алое, което се почиства от бодлите и се счуква или смила. После се смесва с 250 грама истински мед, 350 грама червено вино – домашно и 50 грама етилов спирт от около 95%.Тази смес се оставя на тъмно и хладно място в протежение на седем дни, след които се приема всеки ден по три пъти на гладно по една малка лъжичка.