Пролетен мото фест отново във Варна

  • Пролетен мото фест отново във Варна

Поредната порция адреналин ще връхлети феновете на мотоциклетите и високите скорости на 26 април, когато откритият паркинг на Мол Варна отново ще стане арена на Пролетен мото фест  „Варна 2015“.

Двигател на фиестата, която ще събере стотици мотористи от Североизточна България, по традиция ще бъде мото клуб „Диви деца“. Фестът ще се вихри през целия ден - от 10 часа, когато ще пристигнат първите „братя на вятъра“, до късния неделен следобед с много шоу, игри с публиката и музика на живо. Под диригентската палка на водещия Венци Куцаров на сцената ще забиват музикантите от Devil's Smile Band, майстори на лазерната гравюра ще представят уменията и творбите си с „мото тематика“, демонстрации по аерография и боди пейнтинг ще събират погледите на зрители и участници във феста, а изпъстрени с татуировки красавици ще се надпреварват за титлата „Мис Тату“.

За почитателите на моторите ще бъдат оформени мострени щандове на Customs Bike, Honda и Piaggio. Феновете на двуколесните машини ще могат и да върнат назад „машината на времето“ с фотоизложбата „20 години мото общество Варна“, а мотористите ветерани - да си припомнят тръпката от първите организирани мото събори край морето, стартирали точно преди две десетилетия.